• Slider 1 title

    Slider 1 title

    leírás

  • slide

Hírek

2019-03-20
Határidő:2019 április 10.
2019-03-19
Tájékoztató a Szekszárdi Német Nemzetiségi Önkormányzat 2018. évi működéséről
2019-03-19
Szekszárd Megyei Jogú Város közigazgatási területére 2019.április 03-tól számított 21 napig ebzárlatot és legeltetési tilalmat rendeltek el.
2019-03-19
A helyi vakcinázási kampány időpontja:2019.április 03 - április 08
2019-03-18
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzat fenntartható városi mobilitási tervének elkészítésében az Önkormányzat megbízásából a Global Terv Kft. és az InnoStruktúra Kft. konzorcium szakmai közreműködésével vesz részt.
2019-03-18
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a tűzgyújtási tilalomnak 2019. március 15-el vége!
2019-03-11
Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata a Szekszárd Város Aranykönyvéről szóló 14/2011.(IV.12) önkormányzati rendeletére hivatkozva (olvasható a Polgármesteri Hivatal honlapján) a következő módon és az itt jelzett határidőre várja a város polgárainak, közösségeinek, valamint intézményeinek, gazdasági és társadalmi és egyéb szervezeteinek javaslatait a 2018-es naptári év megörökítésre érdemes eseményeiről.
2019-03-08
Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy március 6-tól országos tűzgyújtási tilalom lépett érvénybe, melyről az alábbi linken olvashatnak bővebben:

Polgármesteri köszöntő


Kedves Látogató!

Nagy szeretettel köszöntöm Önt Szekszárd Megyei Jogú Város megújult honlapján!

„A város, mint egy álmos eb, / hever domb alatt, sík felett” – szólnak a város szülötte, Babits Mihály jól ismert sorai az egykori Szekszárdról, mely mára pezsgő életű, ugyanakkor nyugalmas, békés vidéki arcát egyaránt megőrző megyeszékhellyé nőtte ki magát.

A zeneköltő óriás, Liszt Ferenc vitte hírét hajdan az akkor még alig ismert, itt termelt bornak – mára a „hegy leve” nemcsak az ország, hanem rendre a világ legkiválóbbjai között szerepel. És épp a bor az, ami összeköt itt élőt, erre látogatót egyaránt. De ez a város – valljuk – több, mint jó bor: folyamatosan épülő-szépülő, egyre gyarapodó otthona az itt lakóknak, gazdag élményekkel kecsegtető pihenőhelye az erre járóknak, kis és nagyközösségeket megmozgató, turisták tömegét vonzó helyszíne bor-gasztronómiai és kulturális rendezvényeknek, büszke birtokosa hazai és nemzetközi sportsikereknek.

És mindez csak néhány dolog azok közül, melyekre honlapunkkal is szeretnénk ráirányítani a figyelmet. A portál kialakításában arra törekedtünk, hogy az bőséges, az élet lehetőleg minden területét átölelő információval szolgáljon az itt élőnek éppúgy, mint az oldalt távolból felkeresőnek, ugyanakkor könnyen kezelhető, szép felülettel segítse a tájékozódást.

Ehhez kívánok Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata, valamennyi kollégám és a magam nevében hasznos és eredményes böngészést!

Ács Rezső - Polgármester
Programnaptár

Esemény ajánlása

Captcha kód
Esemény ajánlása