Szekszárd - a jövő városa

Szabadidő | Közügyek | Gazdaság MAGYAR | DEUTSCH | ENGLISH

Menü

Választások Önkormányzat Polgármesteri Hivatal Digitális ügyfélszolgálat Adózás, E-ügyintézés Közzététel Általános információk _Pályázatok_ Támogatások Állás Hirdetmények Dokumentumtár

Szekszárd is csatlakozott a Föld órája akcióhoz

A korábbi évekhez hasonlóan Szekszárd városa idén is részt vesz a világ legnagyobb önkéntes akcióján, ezzel is kifejezve elkötelezettségét a klímavédelem és a környezettudatosság iránt. Március 25-én, szombaton 20:30-21:30 órakór sötétbe borul a szekszárdi Béla király tér és több utca is a megyeszékhelyen.

Az este folyamán Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata és a Mentálhigiénés Műhely fáklyás sétát szervez a Béla király téren, valamint a résztvevők gyertyás meglepetéssel is készülnek.

A WWF Föld Órája egy világméretű önkéntes kezdeményezés, amely megpróbálja felhívni az emberek, vállalatok, intézmények, kormányok figyelmét a környezetszennyezés és a túlfogyasztás okozta problémákra. Az akció keretében arra kérik a résztvevőket, támogatókat, hogy minden év márciusának utolsó szombatján este világszerte kapcsolják le egy órára a fölösleges világítást és áramtalanítsák a különféle elektromos készülékeket.

A Föld Órájához csatlakozó szekszárdi helyszínek:

- Vármegyeháza, Polgármesteri Hivatal, Belvárosi Katolikus Templom, Béla király tér, Vörösmarty utca, Mérey utca, Flórián utca, Fürdőház utca, Táncsics utca eleje, Munkácsy utca, Szent László utca, Babits utca, Kossuth Lajos utca, Rákóczi utca

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
Időpont: Március 25. kezdés: 20:30

Normál oldal MarkCon 2008